WordPress websites en webshops

Veel mensen willen een website die er uniek uit ziet… Uiteraard is het belangrijk dat een website verzorgd is en autoriteit uitstraalt. Wat helaas vaak vergeten wordt, is hoe de website in elkaar zit. Denk hierbij aan een goede navigatiestructuur en het plaatsen van de juiste content op de juiste plek.

Winstgevende websites

Wil jij een “mooie” website of een website die je bezoekers oplevert en winstgevend is?

Wij bouwen WordPress websites die er niet alleen goed uit zien maar ook goed converteren. Dit doen we onder andere door vooraf goed na te denken over hoe we de website gaan inrichten. Ook maken we gebruik van conversie optimalisatie technieken, waardoor websites steeds beter en effectiever worden. Want kleine details maken vaak een groot verschil!

Grote bezoekersaantallen op je website zijn mooi meegenomen. Als bezoekers echter niet het doel bereiken waarvoor de website bedoeld is, heb je hier weinig aan.

Eenvoudig en effectief

Door websites logisch in te delen zorgen we ervoor dat bezoekers zelf zo min mogelijk na hoeven te denken. Dit zorgt voor de perfecte gebruikerservaring.

+

Conversiegericht

Elke website heeft een bepaald doel. Door vooraf te bepalen welke doelen we willen behalen richten we je website zo in dat deze gericht is op het behalen van conversies.

Huisstijl

Uiteraard laten we de huisstijl van je bedrijf terugkomen in de website. Nog geen huisstijl? Geen probleem! We ontwerpen graag de juiste huisstijl voor jouw bedrijf!

Hoog in Google

We optimaliseren websites zodat ze goed worden gevonden in Google. Dit doen we onder andere door te testen met de laatste technieken en methodes.

Snelle hosting

Gebruik maken van onze hosting of een hostingpakket in eigen beheer? Geen probleem! Wij werken samen met betrouwbare (Nederlandse) hosting partners.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is nog steeds één van de beste methodes voor het genereren van nieuwe klanten. Wij helpen je bij het verzamelen van leads en het versturen van mailings.

Conceptra contactinformatie

Anton Geesinkstraat 2
7572 EG Oldenzaal
(geen bezoekadres)

info@conceptra.nl

KvK-nummer: 60427736